Працівники «Креативу» фінансово підтримали кіровоградських Героїв

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цього тижня на території «Креативу» зібралися працівники та дирекція заводу. Всіх їх об’єднала одна мета – бажання допомогти тим, хто захищає Батьківщину на сході країни. 

Як повідомили кореспонденту Першої електронної газети на підприємстві, близько двох місяців тому з ініціативи робітників «Креативу» було засновано окремий грошовий рахунок, куди щомісяця переховувалася їхня одноденна зарплата.

Участь у благодійній допомозі військовим працівники заводу брали добровільно. За два місяці їм вдалося назбирати 330 тис. грн.

Перш за все робітники вирішили використати ці кошти на підтримку поранених військових з 3-го полку спецназу та вдів загиблих Героїв. «Конверти з вдячністю» від креативівців стали маленьким символ того, що навіть у тяжкі часи кіровоградці не кидають своїх земляків.

Після вручення матеріальної підтримки, люди вшанували пам’ять загиблих захисників хвилиною мовчання. «Розумію, жодними грошима не виміряти ті втрати, які принесла війна. Зі свого боку обіцяю всіляко підтримувати захисників і допомагати їм!», – поділився з кіровоградцями планами на найближче майбутнє голова Наглядової ради «Креатив Груп» Максим Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар