“Кіборги” з донецького аеропорту і Президент обмінялися подарунками (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

“Кіборги” з Донецького аеропорту та Президент України Петро Порошенко обмінялися подарунками.

Про це в своїй сторінці на Фейсбук розповів Юрій Бірюков, волонтер, який підтримує українських бійців в зоні АТО, зокрема –  відважних “кіборгів” в донецькому аеропорту, радник глава держави, голова благодійної організації “Крила Фенікса”.

“…Волею долі я виявився тим, хто організував доставку, – пише Юрій на своїй сторінці в Фейсбук. – Так що я не просто волонтер-далекобійник, а ще й служба доставки…

Тижнів зо два тому Перший слухав мій звіт і моє бачення про стан справ в донецькому аеропорту. Задавав запитання, запитав про потреби. Так, я сказав про прилади нічного бачення і тепловізори. Про продукти і теплі речі…”.

Президент передав через Юрія 5 приладів нічного бачення для військових, які воюють в донецькому аеропорту.

З діалогу в донецькому аеропорту після вручення приладів: “…Ми тут ось іграшку знайшли. Якщо будеш у Першого, передай йому від нас…”.

Маленький сувенір із розбитого аеропорту, якого назвали Кузьмінішна (дуже вже вона бійцям нагадувала домовичка Кузю) нині вже в кабінеті Президента.

Повну розповідь, діалоги та фотозвіт читайте і дивіться тут.

“Усім кіборгам: ранковий привіт! Усім жителям України: думайте про них, про наших пацанів. Вони – ЕЛІТА, вони найкращі!”, – написав Юрій. Приєднуємося до його слів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар