Знам’янський злодій викрадав корів оптом

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники Знам’янського міськвідділу міліції затримали 27-річного молодика, що підозрюється у масових крадіжках худоби. На рахунку мешканця району кілька кримінальних правопорушень. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

З повідомленнями про те, що вночі з території їх домоволодінь невідомі особи викрали корів до правоохоронців звернулися жителі району.

У результаті проведення слідчих працівники міліції встановили особу підозрюваного у скоєнні злочинів. Ним виявився раніше неодноразово судимий за крадіжки місцевий житель. Зловмисник вночі проникав до господарських будівель, виводив худобу на околицю населених пунктів та вранці продавав корів заготівельникам.

Заразом правоохоронці з’ясували, що чоловік поцупив ще й ноутбук та особисті речі в родича.

– За цими фактами відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), – розповідає начальник міського відділу міліції Андрій Гулий. – За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу, повідомляють зі Знам’янського МВ УМВС в області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар