У Бахчисараї Кіровоград славиться наркодиспансером (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоград став останньою зупинкою маршруту «Молодь єднає Україну», організованого ГО «Український дім» у Чернівцях. Цей проект спрямований на обмін молодіжними творчими ініціативами між різними містами України та покликаний єднати країну в такий не простий час. Результатом проекту буде серія аналітичних журналістських матеріалів на тему руйнування стереотипів про кожне з відвіданих міст.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, до Кіровограда приїхала група з п’яти студентів (ще двоє студентів у цій програмі представляють наше місто). Мандрівники поділились зі студентами Кіровоградського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка своїми соціальними ініціативами. Навзаєм викладачі кафедри видавничої справи та редагування презентували частину власних проектів, щоб представити Кіровоград як місто творчої та креативної молоді.

Олександра Целіщева, голова ГО «Топ-Кая», гостя з Бахчисараю, розповіла, що перед поїздкою мама спитала її чи не боїться вона їхати у місто, де є великий наркодиспансер. Перше враження від Кіровоградщина Олександри було таким: «Коли я побачила Олександрію, то трошки навіть злякалась, можливо, тому що бачила окраїну. Подумала, а якщо в Кіровограді так само? Буду сидіти в готелі й не виходитиму».

Гості міста відмітили хороші бібліотеки. Цієї суботи вони провели в ОУНБ ім. Д. Чижевського відкритий семінар про свою діяльність у регіонах України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар