Благодійний ярмарок збору коштів для воїнів АТО пройшов у Компаніївці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Благодійний ярмарок збору коштів для воїнів АТО пройшов сьогодні, 12 жовтня, в Компаніївці. Сотні жителів селища та району завітали до центрального скверу, щоб підтримати своїх захисників. Тут можна було придбати цікаві, красиві або корисні вироби, виготовлені майстерними руками земляків. Часто вся сума від покупки, ще частіше – значна її частина, або решта, потрапляла до скриньок волонтерів із написами «Для воїнів АТО».

Учасником благодійного заходу був і народний депутат України Станіслав Березкін. Народний обранець опустив до благодійної скриньки чималу суму грошей, а потім ще й придбав кілька виробів для домашньої колекції, подарунків для дітей та онуків.

«Ми маємо робити все можливе, щоб підтримати тих людей, які героїчно захищають сьогодні нашу країну і кожного з нас. Будь яка посильна допомога, фінансова, моральна чи матеріальна, це маленький внесок у те, щоб наші герої вижили, щоб повернулися до рідних домівок живими –здоровими. Крім того, такі справи згуртовують нас, роблять сильнішими. Разом ми можемо здолати будь-яку біду» – заявив Станіслав Березкін, спілкуючись з учасниками ярмарку. Народний депутат також щиро подякував організаторам і учасникам заходу, активістам і волонтерам за небайдужість, патріотизм та відданість благородній справі.

Особливо радісно сприйняли ярмаркування діти. Адже тут можна було побачити і придбати чудернацькі іграшки, безкоштовно посмакувати рибацькою юшкою, сфотографуватися на пам’ять, позмагатися у вмінні малювати, отримати патріотичний малюнок на щічку, просто побігати і погратися.

Смачною юшкою пригощали учасників ярмарку та гостей подружжя Дахно, Олександр і Тетяна. А працівники районного будинку культури розважали всіх палкою українською піснею.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар