Громада Іванівки: капіталовкладення варто робити в майбутнє (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Іванівської сільської ради Новоукраїнського району Тамара Дорошенко переконана: найкращі капіталовкладення варто робити в майбутнє. А майбутнє, як відомо, це діти. Тож не випадково, що більшість уваги Тамара Борисівна спрямовує саме на розвиток об’єктів соціальної сфери, на покращення умов для життя, навчання і виховання підростаючого покоління.

Благородні починання сільського голови й іванівської громади активно підтримує народний депутат України Станіслав Березкін, який доклав зусиль до розвитку практично всіх соціальних об’єктів села.

Так у сільському Будинку культури завдяки його сприянню з’явився новий лінолеум та полове покриття. А на подвір’ї сільської школи радує дітлахів сучасний дитячий майданчик, за який школярі та їхні батьки теж щиро вдячні Станіславу Березкіну. Та найбільшої втіхи зазнали вихованці дошкільного закладу «Веселка». Тут і чудові сучасні дитячі меблі, і двоярусні ліжка, і спортивний інвентар – усе придбано за підтримки Станіслава Семеновича. Не залишився він осторонь і під час капітальної реконструкції приміщення сільської амбулаторії – посприяв у встановленні нової системи опалення.

Така активна увага народного депутата до Іванівки пояснюється просто: він бачить, що тут люди не просто мріють про зміни на краще, а прикладають усіх зусиль для того, щоб втілити їх у життя.

«Станіслава Березкіна в Іванівці знають, як людину слова і діла, яка постійно живе інтересами громади», – говорить сільський голова Тамара Дорошенко.

І хоча на сьогодні в Іванівці вже зроблено чимало, зупинятись на досягнутому тут не збираються. У найближчих планах облаштування музейної кімнати і залу хореографії у Будинку культури та багато чого іншого. А найголовніше – іванівці знають, що є небайдужі люди, які завжди підтримають їхні благородні починання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар