Єпископ став поштовиком на один день

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 9 жовтня, у Всесвітній день пошти у всіх областях України відбулося урочисте спецпогашення художнього поштового конверту «Україна – єдина країна», зображення на якому уособлюють мир, достаток та благополуччя нашої Батьківщини.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, кіровоградські поштовики доручили відповідальну місію погашення конверту єпископу Кіровоградському і Голованівському Марку.

Вітаючи колег-поштовиків зі святом, директор Кіровоградського відділення УДП «Укрпошта» Людмила Салоїд зазначила: «Сьогодні всі світова спільнота святкує день пошти. Але свято вдале тоді, коли в сім’ї і державі панує мир і злагода. На жаль, наша Україна сьогодні переживає непрості часи – на сході йде війна. Чимало наших працівників-поштовиків працюють на Донбасі. Діти наших колег служать в зоні АТО… Ми не залишаємо їх без підтримки у цей важкий час. Ми пишаємося своєю армією і віримо у нашу перемогу. Тож нехай ця віра об’єднає усіх нас. Всі разом – ми непереможні!».

У свою чергу Владика Марк, звертаючись до присутніх на церемонії погашення, відзначив, що праця поштовиків нині є соціально вагомою, адже вони не просто розносять листи, а допомагають людям спілкуватися, не втрачати зв’язку з навколишнім світом у тих місцевостях, де сучасні технології ще не вкорінилися в буденному житті.

Урочисто погасивши художні поштові конверти «Україна – єдина країна», Владика Марк благословив усіх, хто прийшов цього дня до поштового відділення, закликав не втрачати віри в мир і перемогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар