У Світловодську вдруге перенесли громадські слухання щодо проблем «Водоканалу»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Громадські слухання на резонансну тему «Організаційно-правові аспекти створення обласного ОКВП «Дніпро-Кіровоград», його тарифної політики та результатів діяльності за 2 роки», заплановані на 10 жовтня, знову перенесено.

Причина, як пояснили кореспондентові Першої електронної в оргвідділі міськвиконкому, полягає у тому, що не всі ключові учасники слухань, зокрема – гендиректор ОКВП Роман Ілик та деякі представники громадськості – мають змогу бути присутніми на зустрічі 10 жовтня.

У Світловодську вже не перший місяць мусується ідея повернення світловодського міськводоканалу до комунальної власності міста. Особливої актуальності вона набула через намір керівництва ОКВП «Дніпро-Кіровоград» законсервувати резервне джерело водопостачання міста – станцію на вул. Шлюзовій. А також – через плани того ж таки керівництва ОКВП отримати кредит у Світовому банку, кошти якого направити, в основному, на модернізацію кіровоградського водоканалу.

На переконання світловодської сторони, плата за кредит лягає додатковим тарифним тягарем на інші міста, охоплені водопостачанням з водогону «Дніпро-Кіровоград». А це, окрім Кіровограду, ще й Знам’янка, Олександрія і Світловодськ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар