Кіровоградців запрошують на «Garage Sale»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

19 жовтня в Дворику Студії на Дворцовій 12 відбудеться грандіозний захід – благодійний розпродаж «Garage Sale», метою якого є збір кошти на закупівлю зимового одягу для 3-го полку спецпризначення.

Про це Першій електронній повідомили ініціатори заходу – волонтер Олексій Тітов та «Творча Група Jane&Vika»

Усіх небайдужих запрошують виставити на продаж свої особисті речі, предмети інтер’єру, дитячі речі, hand-made вироби, домашню випічку та солодощі. Впевнені, що в кожному домі є речі, які власнику вже не потрібні, але вони можуть зацікавити інших.

Власник може продавати свої речі особисто. А може довірити цю роботу організаторам. Потрібно лише принести речі в гарному стані та виставити ціну, за яку вам не шкода її продати.

Особливо закликаємо прийняти участь школярів. Діти можуть продавати випічку, сувеніри, книжки. Власне кажучи – будь-що. Школа, яка збере найбільшу кількість коштів – отримає вагомий подарунок від партнерів заходу.

Також запрошуємо до участі кав’ярні, ресторани, салони краси, спортзали т.д. Що може продавати підприємець? Сертифікати на свої послуги, товари, їжу, напої. Гроші від продажу також підуть на благочинність, а підприємець матиме змогу прорекламувати свій товар чи послугу.

В програмі заходу звісно ж будуть виступи творчих колективів та мастер-класи.

Реєстрація для участі в заході обов’язкова.

З питаннями звертайтесь до Гиленко Катерини – 099 208 03 16

Поширити:

Залишити коментар:

коментар