У Світловодську створили Клуб громадського діалогу

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Світловодську діятиме Клуб громадського діалогу, основною метою якого буде координації зусиль впливовості на рішення міської влади щодо забезпечення життєдіяльності міста.

Пропозиція прозвучала під час зустрічі представників міської влади і громади та двох сіл Світловодського району з координаторами українського Інституту розвитку демократії ім. Пилипа Орлика Магдалиною Братко і Оксаною Колісник (м. Київ) та головою Фундації розвитку місцевої демократії Пшемислом Фенрихом (м. Щецин, Польща), що відбулася в Світловодську в рамках українсько-польського Проекту «Суспільний капітал для місцевого самоврядування. Комітети громадського діалогу у регіонах».

У засіданні також взяли участь Ігор Шекеринець і Лариса Кочур, заступник міського голови і керуюча справами міськвиконкому Пирятина Полтавської області, який теж бере участь у реалізації Проекту.

Як повідомила присутнім на зустрічі світловодський координатор Інституту Олена Макковій, результатом попередніх зустрічей стали напрацювання представників 11 міст України у сфері реформування місцевого самоврядування, які було узгоджено й направлено до відповідного комітету Верховної Ради України.

Віталій АСАУЛЕНКО для Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар