Кіровоградська ОДПІ запрошує до спілкування

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградська об’єднана державна податкова інспекція головного управління Міндоходів у Кіровоградській області повідомляє про проведення в жовтні сеансів телефонного зв’язку „Гаряча лінія ”.

Як повідомляє Прес-служба Кіровоградської ОДПІ, 10 жовтня з 10.00 до 11.00 з податківцями можна поспілкуватися на тему: «Податок на додану вартість, нарахування та його сплата. Зміни в оподаткуванні медичних виробів». Чекатиме дзвінків начальник відділу контролю за декларуванням податку на додану вартість управління оподаткування та контролю об’єктів і операцій Кіровоградської ОДПІ Андрусечко Ірина Давидівна (тел. 30-41-46).

17 жовтня з 10.00 до 11.00 на тему: «Адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Військовий збір. Заробітна плата в «конвертах» – начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Кіровоградської ОДПІ Карлюгіна Наталія Миколаївна (тел. 33-01-09).

24 жовтня з 10.00 до 11.00 на тему: «Останні зміни у законодавстві з ПДВ та податку на прибуток» – начальник відділу оподаткування та контролю об’єктів і операцій Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ Корженівська Ольга Олександрівна (тел. 36-69-84).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар