Фестиваль “Коло друзів” пройшов у Знам’янці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Фестиваль “Коло друзів” пройшов у місті Знам’янка. Цього разу головною метою фестивалю було вшанування  пам’яті загиблого  в зоні АТО військовослужбовця Віктора Голого та збір коштів для його родини.

Програма фестивалю складалась з різноманітних заходів та локацій: майстер-класу від Кіровоградської обласної наукової  бібліотеки ім.Чижевського, художника  Софії Корнєєвої,  майстра перукарського мистецтва Юлії  Попової, книжкової виставки-продажу від кіровоградського поліграфічного видавництва “Імекс-Лтд”, виставки-продажу картин від талановитих знам’янських художників, фото-конкурсу “Діти нашого міста” (фотограф Денис Поповкін з Кіровограда).

На маленьких відвідувачів фестивалю чекав пізнавальниий  Бонус-квест від Приват банку,  концерт дитячих колективів з Кіровограда та Знам’янки і, на завершення, яскравий флешмоб “Коло друзів” від імідж-центру “Ольга”.

Гості та учасники фестивалю мали змогу познайомитись з фотоекспозицією “Герої не вмирають”, присвяченій пам’яті Віктора Голого, яку презентував Кіровоградський  художній музей.

Усіх присутніх привітав міський голова Знамянки Ігор Крижановській, який підтримав ініціативу благодійного фонду та побажав усім присутнім миру і злагоди.

Директор РБФ «Відкрита Україна» Вікторія Вагжанова подякувала усім, хто підтримує благодійні акції в рамках фестивалю «Коло друзів» з надією, що  в подальшому   всі разом ми зможемо робити добрі  справи і  бути відповідальними за наше майбутнє.

Організатор фестивалю – Фонд «Відкрита Україна», основними пріоритетами своєї діяльності вважає проведення дитячих та молодіжних соціальних проектів. Співорганізаторами проведення заходу виступили департамент праці та соціального захисту населення Кіровоградської ОДА, відділ культури і туризму Знам’янського міськвиконкому та міський Палац культури.

Під час фестивалю  «Коло друзів» були зібрані кошти, які організатори передали дружині  Віктора Голого – Юлії. Подарунки маленькому синочку  Віктора – Мирославу вручили від Товариства Червоного Хреста і Спілки вірмен України в Кіровоградській області.

Ольга Ткаченко для Першої електронної газети. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар