Подорож у казку на один день (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Велика родина громадської організації «Серце матері» побувала в Софіївському парку, що в місті Умань. 

Під час подорожі підопічні громадської організації дізналися історію створення парку, яка почалася з великої любові Станіслава Потоцького до коханої дружини Софії. Отримали прекрасні враження від споглядання чудової гармонії природи і мистецтва: водойми, острови, дивовижне поєднання рослин, гротів, скель і води. У парку багато неймовірно гарних водоспадів і водоспадиків, фонтанів, річечок з містками, ставочків з рибками, а ще є озеро з інтелігентними лебедями. Вся ця краса оточена таємницями і легендами. Все настільки взаємопов’язане між собою, що складається враження, ніби весь парк – дивовижна симфонія природи і людини. На кожному кроці, за кожним поворотом парку – втілення легенди, відображеної в камені або фонтані.

Усі бажаючі могли здійснити подорож на човні підземним каналу, прогулювалися мальовничими алеями парку, насолоджувалися прекрасними осінніми пейзажем, яскравим теплим сонечком, дзюрчанням фонтанів.

Придбані під час екскурсії пам’ятні сувеніри нагадуватимуть кожному з нас про захоплюючу подорож, про прекрасні хвилини життя, які ми провели разом, які нас зблизили й здружили.

Висловлюємо щиру подяку народному депутату Станіславу Березкіну та благодійному фонду «Добротвір» за незабутню подорож у казку. Ви принесли справжню радість дітям, коло спілкування яких (в силу стану здоров’я) обмежене стінами квартири. Завдяки Вам наші мрії здійснилися!

Людмила Шукрута, голова ГО «Серце матері», для Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар