Що шукали в кабінеті довіреної особи кандидата в депутати Верховної Ради?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У ніч з 6 на 7 жовтня невідомі особи проникли до кабінету довіреної особи кандидата в народні депутати Верховної Ради України по 100 округу Тетяни Ліщенюк, директора Піщанобрідської аграрного ліцею Кіровоградської області, яка наразі перебуває в відпустці.

В адмінбудівлі встановлено відеоспостереження. Проте зловмисники скористалися єдиним приміщенням, де його не було. Зламали замок вхідних дверей до приймальні керівника. У кабінеті робили спроби проникнути до сейфа, але це їм не вдалося. Там, за словами Тетяни Ліщенюк, з цінного, знаходилася лише документація закладу. Проте, якби зловмисникам вдалося зламати сейф, вони могли б попсувати документи, на виготовлення яких було потрачено свого часу багато зусиль та кількасот тисяч гривень. При попередньому огляді крадіжки речей чи обладнання в кабінеті не виявлено. Злочинці не зачепили жоден із кількох комп’ютерів та ноутбуків, які були в кабінеті директора та методичному кабінеті, через який відбулося проникнення.

Довірена особа кандидата в депутати Тетяна Ліщенюк не виключає, що інцидент пов’язаний саме з її активною громадянською позицією та підтримкою народного депутата України Станіслава Березкіна.

Хто шукав і що шукали – мають відповісти правоохоронні органи, заяву до яких постраждала вже подала.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар