Житловий сектор може згоріти (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Щоб цього не сталося, рятувальники Кіровоградщини ведуть роз’яснювальну роботу серед мешканців житлового сектору щодо необхідності обережного поводження з вогнем.

Щотижневі рейдові перевірки, які проводять працівники пожежно-рятувальної служби області спільно із працівниками соціального захисту мають на меті нагадати людям, як потрібно поводитись та яких норм протипожежної безпеки дотримуватись при користуванні електронагрівальними приладами, пічним опаленням чи побутовим газом.

Учасники рейду радять перевірити справність обігрівачів та усунути неполадки, ні в якому разі не користуватись несправним обладнанням чи не за призначенням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах з працюючими обігрівачами. Спілкуючись із жителями, працівники служби порятунку звертають особливу увагу громадян на те, що користувалися саморобними електронагрівальними приладами та перевантажували електромережу не можна.

Питання протипожежної безпеки особливо гостре в осінньо-зимовий період, під час опалювального сезону, коли ризик виникнення вогневих випадків як у приватних домоволодіннях, так і в квартирах, зростає в рази. Особливо прикро, коли такі пожежі закінчуються не лише втратою майна, а й загибеллю чи каліцтвом людей.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар