У Кіровоградському районі збирають допомогу соціально-незахищеним верствам населення

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Благодійна акція «Милосердя», спрямована на допомогу літнім людям, ветеранам війни та праці й іншим незахищеним верстам населення триває в Кіровоградському районі.

Як розповіла директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Кіровоградського району Ірина Ковальова, акція проводиться щоосені, а до надання допомоги приєднується чимало охочих.

Організатори відзначають, що допомога може бути різного характеру – у вигляді коштів, продуктів харчування, одягу, миючих засобів тощо.

«Усі отримані речі та кошти надаватимуться громадянам, які найбільше потребують допомоги й підтримки», – відзначила Ірина Ковальова, звертаючись до всіх небайдужих зробити свій внесок у поліпшення матеріального становища громадян Кіровоградського району, які потребують цього особливо.

«Давайте спільно розв’язувати насущні проблеми людей старшого покоління – усіх, хто чекає на нашу допомогу і підтримку. Сподіваємось, цей заклик знайде щирий відгук та розуміння. Заздалегідь вдячні вам за доброту і чуйність. Будьте милосердними!» – закликала Ірина Ковальова.

Довідка. Загалом, за інформацією управління соціального захисту населення Кіровоградської райдержадміністрації, в районі мешкає 9061 пільговиків; 1307 інвалідів; 1047 ветеранів війни всіх категорій; 300 осіб, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; 500 одиноких громадян, що перебувають на обслуговуванні у територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) району.

Для бажаючим допомогти. За довідками можна звертатися за адресою: м. Кіровоград, вул. Кільцева буд. 3А, тел. 56-38-45.

р/р 35423301051650
МФО 823016 ГУДК в Кіровоградській області
КОД 31394471
Призначення платежу: матеріальна допомога громадянам похилого віку, одиноким непрацездатним громадянам та інвалідам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар