Фронт потребує допомоги, а політики смітять грішми

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Шановні жителі Кіровограда та області! 

У той час, коли на Сході країни триває війна, важливою є кожна копійка на підтримку армії і захист мирного населення.

На початку своєї виборчої кампанії я звернувся до політиків: давайте обійдемося без реклами, а віддамо ці гроші армії. Я особисто так і вчинив.

Куди ще викидаються гроші? В так звану чорну агітацію. Політики дружно ллють бруд один на одного і хочуть, щоб ви це читали. Ось зразок: мене звинувачують у тому, що я голосував за драконівські закони 16 січня. Це брехня: я не голосував за ті закони! І кожен може переконатися в цьому з відкритих списків голосування у Верховній Раді.

Але хочу сказати про інше. За деякими даними, по всіх округах Кіровоградщини сумарні тиражі брудних листівок проти різних кандидатів досягають мільйонних тиражів.

Наприклад, п’ять листівок політичного бруду коштують як пара теплих шкарпеток для солдата. А тираж цих листівок, наскільки я знаю, 100 тисяч примірників!

За останні місяці я відправив на фронт 11 КАМАЗів, понад 70 тонн продуктів та багато іншого. І мені до болю шкода, що хтось витрачає величезні гроші ось на цей бруд замість того, щоб підтримати кіровоградських хлопців …

Звертаюся до цих людей: заради того, щоб «оббрехати» мене та інших, ви залишаєте солдат без теплого одягу, харчування та захисту.

Я звертаюся до жителів Кіровоградщини. Щоразу, коли вам сунуть до рук цей політичний бруд, згадайте про своїх земляків на фронті. Вони потребують допомоги, а замість неї вам підсовують макулатуру, на яку викидають величезні гроші…

Дорогі земляки! Оцінюйте політиків не за словами, а за справами. І вірмо у краще. Ми переможемо. Слава Україні!

Народний депутат Станіслав БЕРЕЗКІН

Поширити:

Залишити коментар:

коментар