Кіровоградців запрошують приєднатися до “Зеленого тижня”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Завтра у Кіровограді розпочнеться зелений тиждень, який щороку проходить по всій Україні в рамках всесвітньої кампанії Green Action Week, синхронно з 25-ма країнами Європи, Африки, Азії та Латинської Америки.

Вже третій рік поспіль (з 2012 р.) кіровоградці приймають активну участь у цій всесвітній компанії, а організовують та проводять щорічні «Тижні екологічного споживача» активісти кіровоградського осередку Всеукраїнської екологічної громадської організації «МАМА-86» за фінансової підтримки Шведського товариства охорони природи.

Цьогорічна екологічна компанія «Живи органічно» присвячена популяризації органічного харчування. У Кіровограді під час проведення заходів «Зеленого тижня» активісти будуть піднімати теми про права споживачів на справжню органічну продукцію.

В рамках «зеленого тижня» у Кіровограді пройдуть акції та заходи на підтримку органічного споживання, інтерактивні ігри для дітей у школах, усний журнал, виступи та дискусії в навчальних закладах міста. Також активісти проведуть своєрідний моніторинг наявності органічних продуктів в торгівельній мережі Кіровограда, результати якого презентують наприкінці тижня.

За матеріалами прес-служби КМО ВЕГО «МАМА-86»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар