Максим Березкін розповів, чому іде на вибори

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На прес-конференції, яка відбулася у кіровоградському «Прес-клубі», кандидат у народні депутати по 99-му одномандатному виборчому округу Максим Березкін розповів, з якими ідеями та обіцянками вступає в передвиборчі перегони.

За словами відомого на Кіровоградщині бізнесмена і мецената, керівника компанії «Креатив Груп», президента футбольного клубу «Зірка» Максима Березкіна, основна мета його участі у виборах – це відродження Кіровограда. Подібний досвід у нього вже є – взяти хоча б стадіон «Зірка», який багато років залишався занедбаним, аж до реконструкції.

«Кіровоградщина ніколи не була в пріоритетах, якщо говорити про втілення в життя якихось масштабних проектів, фінансування області відбувалося за залишковим принципом. Проте наше місто може і повинне перестати бути депресивним. Саме для цього я прийняв рішення балотуватися до Верховної Ради. У випадку перемоги мені вистачить сили і терпіння захищати інтереси кіровоградців у парламенті. Я звик менше говорити і більше працювати, тож не словами, а діями доведу, що не даремно став нардепом», ‒ зазначив Максим Березкін.

«Мені досить часто по роботі доводиться спілкуватися з бізнесменами та політиками високого рівня з різних країн світу, оскільки завод «Креатив» має свої представництва в Китаї, Еміратах, США, інших країнах світу. Я знаю, як знайти спільну мову з інвесторами, заохотити їх для роботи в нашому регіоні. У мене є досвід менеджера, якого немає в інших кандидатів», ‒ наголосив Максим Станіславович.

На запитання від журналістів, ідеології якої партії притримується М. Березкін, він відповів: «Іти на вибори від партії – це значить дотримуватися загальних принципів партійної ідеології, працювати, не виходячи за рамки. Тому я прийняв рішення іти на вибори само висуванцем».

Максим Березкін пообіцяв, що в разі обрання його народним депутатом, не витрачатиме депутатську зарплату на власні потреби, а створить благодійний фонд, коштами якого буде розпоряджатися громада.

«Я не обіцяю того, що не зможу зробити. Але разом із тим я добре орієнтуюсь у проблемах, якими живе Кіровоград, адже тут народився, виріс, тут ходять до школи мої діти», – запевнив кандидат у народні депутати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар