До «Відкритих уроків футболу» долучилися новомиргородські правоохоронці (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Черговий етап соціального проекту – спортивно-розважального свята «Відкриті уроки футболу», що проводиться під егідою і за сприяння Федерації футболу України та в співпраці з Міністерством освіти і науки, Управлінням кримінальної міліції у справах дітей Міністерства внутрішніх справ України відбувся в Новомиргороді на Кіровоградщині.

Як повідомили Першій електронній з Новомиргородського райвідділу УМВС, протягом трьох днів у відкритих футбольних уроках брали участь учні 3-7 класів шкіл району. Кожен день розпочинався з динамічної розминки. Потім інструктори проводили з дітьми різноманітні розважальні футбольні ігри, змагання, конкурси та інші спортивні заходи за принципом – «Спорт для всіх». Футбольне поле було розділене на сектори, у кожному з яких працював тренер.

На спортивне свято завітали голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, керівник обласної федерації футболу Віктор Безсмертний, голова Новомиргородської райдержадміністрації Олександр Сенченко, представники обласного відділу освіти і правоохоронці.

– Працівники міліції також спробували себе в ролі тренерів, – розповів начальник Новомиргородського РВ УМВС Олександр Козловський. – Наставники в погонах розповідали школярам про правила поведінки вболівальників на стадіоні, демонстрували свою амуніцію (чим викликали неабиякий інтерес у дітвори, адже кожен хотів приміряти каску чи потримати щит).

Правоохоронці переконані, що години, проведені спільно на спортивному майданчику, не пройдуть даремно і багато хто з дітей вирішить обрати активний та здоровий спосіб життя та долучиться до дружньої футбольної родини. Адже головна мета заходу – використати позитивну футбольну атмосферу як потужний виховний інструмент для попередження дитячих конфліктів, дитячої злочинності, виховання патріотизму та цінностей здорового способу життя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар