День людей похилого віку в Новоукраїнці: з косметичними процедурами, юридичними консультаціями і подарунками

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Цьогорічне відзначення Дня людей поважного віку та Дня ветерана в Новоукраїнці набуло дещо нової форми.

Крім традиційних урочистостей для літніх людей було проведено відкритий прийом громадян, де керівництво району та спеціалісти мобільного «соціального офісу» надавали громадянам роз’яснення з питань, які сьогодні турбують ветеранів.

Також районним територіальним центром соціального обслуговування було проведено День відкритих дверей, де всі бажаючі мали можливість отримання безкоштовних косметичних процедур – стрижки, масажу тощо.

Чудовим подарунком з нагоди Дня літніх людей став святковий концерт з вшанування ветеранів війни і праці, громадян поважного віку. З вітальними словами до присутніх в залі звернулися представники очільники району і області, представники ветеранських організацій.

Ветеранам були вручені Грамоти, Подяки та грошові винагороди за активну громадську діяльність. Відзнаку отримав і хор дітей-війни «Журавка». Крім вручення Грамоти за зайняте 3 місце в обласному огляді конкурсу ветеранських хорових колективів, кожен з учасників хору отримав і матеріальне заохочення.

Слова привітань на адресу найшановнішої категорії населення були сказані і від керівництва Благодійного Фонду «Добротвір». Зокрема, крім щирих побажань добробуту та здоров’я людям поважного віку, територіальному центру передано від фонду бензопилу, яка наразі є незамінним помічником при вирішенні побутових проблем ветеранів. Також, ним передано і 300 продуктових наборів, які в подальшому будуть вручені підопічним територіального центру.

Святковий настрій забезпечили виступи аматорів художньої самодіяльності району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар