700 спортсменів приїхали до Кіровограда на Чемпіонат України з легкої атлетики (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді на оновленому стадіоні “Зірка” стартував Командний Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 1997 р.н. та молодше, на який прибуло більше 700 спортсменів зі всієї України. 

В урочистостях з нагоди офіційного відкриття чемпіонату взяли участь заступник голови Кіровоградської ОДА Віта Атаманчук, голова ФЛАКО Геннадій Заболотний, виконавчий директор ФЛАУ Михайло Медвідь та президент ФК “Зірка” Максим Березкін.

Під час церемонії відкриття Чемпіонату стадіон «Зірка» отримав статус арени другої категорії. Це означає, що з сьогоднішнього дня Кіровоград зможе приймати змагання усіх рівнів, крім Олімпійських ігор. Відповідний сертифікат було вручено президенту ФК Максиму Березкіну.

«Ми можемо пишатись тим, що лиш за декілька місяців з моменту відкриття стадіону ми проводимо тут вже другі змагання всеукраїнського масштабу. Впевнений, кіровоградські спортсмени на цих стартах продемонструють все, на що здатні, а вболівальники отримають істину насолоду, спостерігаючи за кращими юними спортсменами країни», – зазначив Максим Березкін.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар