Митців Кіровоградщини запрошують до участі у конкурсах-фестивалях

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У жовтні-грудні 2014 року за сприяння Асоціації діячів естрадного мистецтва України Національної Всеукраїнської музичної спілки відбудеться низка фестивалів-конкурсів, покликаних пропагувати та розвивати національне мистецтво України.

Організатори запрошують талановитих майстрів мистецтв, виконавців, творчі колективи Кіровоградщини до участі у конкурсах.

25-26 жовтня, м. Київ, Всеукраїнський фестиваль-конкурс національної музики “Первоцвіт-Надія – 2014”

До програми включаються сольні виступи (2 твори). Вік учасників від 6 до 25 років. Обов’язкова умова: виконання творів українських композиторів та поетів, для хореографів – українські національні танці.

19-20 листопада, м. Київ, XXVIIIВсеукраїнський фестиваль-конкурс сучасної естрадної пісні “Пісенний вернісаж – 2014”

Конкурсні прослуховування аудіо записів учасників відбуваються з 10 вересня 2014 року.

29-30 листопада, м. Київ, Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва “Музична школа – 2014”

Для участі запрошуються дитячі і юнацькі творчі колективи і окремі виконавці. У конкурсній програмі учасники представляють 2 концертні номери у вокальному, інструментальному та хореографічному жанрах.

6-7 грудня, м. Київ, Всеукраїнський фестиваль-конкурс конкурс дитячого, юнацького і молодіжного мистецтва “Академконцерт – 2014”

Для участі запрошуються дитячі і юнацькі творчі колективи і окремі виконавці. У конкурсній програмі учасники представляють 2 концертні номери у вокальному, розмовному, інструментальному та хореографічному жанрах.

Контактний телефон: (050) 358-67-78, Герасимов Віктор Володимирович

Поширити:

Залишити коментар:

коментар