Студенти КДПУ ініціювали збір шкарпеток для солдатів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Збір речей для солдатів, які несуть службу у зоні АТО організували студенти в рамках щорічного Вернісажу талантів серед першокурсників факультету філології та журналістики КДПУ ім. В. Винниченка. Вернісаж пройшов під гаслом «Подаруй тепло солдату». Всього на Схід буде відправлено 37 пар теплих шкарпеток, 5 светрів та 130 гривень.

Як повідомила Першій електронній ініціатор збору шкарпеток студентка КДПУ Олександра Крикун, сьогодні потрібно кожну подію «розвертати» на благодійність.

«Просто збирати гроші – не зовсім продуктивно, просити купувати квитки – теж щось не те. А так, ти на концерт йдеш? То захопи шкарпетки. Вони не так багато коштують. До того ж, кожен бачить на що його гроші пішли. Зараз стає холодно і шкарпетки – це якраз той елемент одягу, який по кишені студенту», – розповіла Олександра.

«Наступна акція, спрямована на допомогу нашим героям, відбудеться наступної середи, 8 жовтня. У рамках Тижня факультету філології та журналістики відбудеться Смачна ярмарка. Студенти факультету продаватимуть солодощі в коридорах факультету. Наприкінці дня всі кошти будуть підраховані і перераховані на рахунок нашої армії. Академічна група, яка зробить найбільший вклад у спільну праву – отримає подарунок», – розповіла голова студентської ради факультету філології та журналістики КДПУ Ольга Ткаченко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар