Олександрійський «мінер» може провести за ґратами 2 роки

За неправдиве повідомлення про замінування школи мешканця Олександрії буде притягнуто до кримінальної відповідальності.

Про це Першій електронній повідомили в прес-центрі СБ України.

За її інформацією, ввечері 25 вересня до Олександрійського державного пожежного рятувального загону №2 Управління ДСНС України в Кіровоградській області надійшов анонімний телефонний дзвінок про замінування навчального закладу в селищі Димитрове.
На місце події негайно прибули співробітники СБУ, міліції, чергові підрозділи УДСНС. Правоохоронці ретельно перевірили територію навчально-виховного закладу та прилеглу територію, але жодних вибухових пристроїв не виявили.

Під час перевірки отриманої інформації співробітники УСБУ та УМВС встановили, що анонімний дзвінок з мобільного телефону здійснив 55-річний місцевий мешканець. Чоловіка миттю затримали правоохоронні органи. Він пояснив, що скоїв цей злочин у стані алкогольного сп’яніння з хуліганських мотивів.

За цим фактом органами міліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.383 (завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 2 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар