Для чого Ляшко приїхав у Кіровоград? (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 29 вересня, голова «Радикальної партії» Олег Ляшко приїхав у Кіровоград у супроводі десятка журналістів і такої ж кількості невідомих людей, які називали себе активістами «РП» і бійцями батальйону «Айдар».

Найперше нардеп з усією компанією завітав в облдержадміністрацію, де хотів потрапити в кабінет голови ОДА Сергія Кузьменка, який виявився зачиненим. Кандидат в нардепи і його супровід вимагали від секретаря і помічника голови ОДА відчинити їм кабінет, бо там нібито заховався Кузьменко. Та жінки запевняли, що у них ключів немає, а сам Сергій Кузьменко зранку поїхав до Києва.

Обзиваючи жінок брехунками, Ляшко зірвав з дверей кабінету табличку з іменем нового голови ОДА і поламав її. «Айдарівці» в той же час почали викрикувати, що в кабінеті бомба і треба викликати МНС, щоб ті зламали двері. Самі ж вони ламати не хотіли, а своїх партійних колег із Кіровограда, які закликали увірватися до губернаторського кабінету, почали називати провокаторами.

На вигуки непроханих гостей до приймальні голови ОДА прийшла заступник Віта Атаманчук. Вона намагалася пояснити Ляшку, що Кузьменка в кабінеті дійсно немає, так само немає його і в місті, через те навіть апаратна нарада на понеділок не анонсувалася. Не бажаючи слухати жінку, «айдарівці» обізвали її «школьніцою-ботаншою», а сам Ляшко погрозив зґвалтувати Атаманчук, якщо та не відчинить кабінет голови ОДА.

До приймальні голови ОДА «айдарівці» притягли керівника апарату Василя Смаглюка. Погрозами і образами від нього також вимагали відчинити двері кабінету голови. Зрозумівши, що Смаглюк їм у цьому не допоможе, його витягли на прощу Героїв Майдану, вкинули в сміттєвий бак і облили водою. Потім перевернули разом з баком прямо на ноги журналістам і змусили збирати сміття, яке висипалося на землю. Всі ці дії здійснювали молоді хлопці, деякі з них були одягнені у камуфляжну форму.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар