Прокуратура вимагатиме максимального покарання своєму колишньому колезі

Прокуратура області гарантує забезпечення повного, всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження розпочатого відносно колишнього працівника прокуратури, який скоїв смертельну ДТП.

Про це йдеться у заяві прокуратури, текст якої має Перша електронна.

“Сьогодні, 14 жовтня, суд задовольнив клопотання прокуратури та обрав для винуватця ДТП виняткової міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

В свою чергу, заступник прокуратура області та прокурор міста Кіровограда, спілкуючись з родичами загиблого хлопця запевнили, що розслідування буде проведено в максимально короткий термін, і вже найближчим часом обвинувальний акт буде скеровано до суду. Прокуратура наполягатиме на призначенні максимальної міри покарання для колишнього працівника, яке передбачено санкцією статті (ч. 2 ст. 286 КК України).

Колектив прокуратури Кіровоградської області висловлює співчуття рідним і близьким загиблого хлопця, а також велику прикрість з приводу того, що винуватцем ДТП та смерті молодої людини став працівник органів прокуратури.
Керівництво прокуратури області висловлює свою готовність надати необхідну організаційну допомогу і підтримку рідним і близьким покійного», — йдеться в ній.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар