У Кіровограді відбулися Всеукраїнські змагання з велоспорту

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

24-25 вересня в місті Кіровограді проходили Всеукраїнські змагання з велоспорту, пам’яті заслуженого тренера України Сергія Симоненка, в яких брали участь 90 спортсменів.

Серед учасників було 33 вихованці комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради».

Учасників змагань привітали почесний громадянин міста Кіровограда, заслужений майстер спорту України з велоспорту Олександр Симоненко, майстер спорту України міжнародного класу з велоспорту Юрій Симоненко та заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов.
Вихованці КДЮСШ № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради вибороли 1 золоту медаль (Дмитро Бондаренко в гонці на 10 км), 1 срібну та 5 бронзових нагород.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами, медалями від відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради та відділення НОК України в Кіровоградській області.

За матеріалами сайту КМР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар