Бібліотека ім. Д.Чижевського запрошує на Всеукраїнський день бібліотек

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

День відкритих дверей з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек проведе Кіровоградська обласна універсальна наукова бібліотека імені Дмитра Чижевського 30 вересня.

З 11.00 до 13.00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку (майданчик обласної бібліотеки для дітей ім. А. Гайдара) відбудеться спільна загальнобібліотечна акція голосних читань віршів Т.Г.Шевченка «200 років – 200 секунд», співорганізатором якої є обласна бібліотека ім. Д. Чижевського.

З 14.00 до 17.00 в холі бібліотеки, традиційно буде організований відкритий перегляд літератури для відвідувачів з представленням найкращі видання, найрізноманітніші за тематикою: з філософії і права, гуманітарних та суспільних наук, економіки і виробництва, історії і краєзнавства, художня література. Не залишать байдужими відвідувачів бібліотеки унікальні довідники, словники та енциклопедії.

В кожному відділі пройдуть огляди та книжкові літературні екскурсії для читачів «Бібліотека – для тебе, бібліотека – для всіх».

За гарної погоди бібліотекарі запропонують всім бажаючим взяти участь у вуличному флеш-мобі «Алея читачів: а ми читаємо», який буде проходити на майданчику поруч із бібліотекою.

Кожен, хто залюблений в мистецтво, має унікальну можливість взяти участь у молодіжній акції “Відкрий для себе українське мистецтво”, яка включає мистецьке лото та експрес-читання “9 книг мистецького року”. Також можна буде переглянути художню виставку Аліси Абгарян “В полоні яскравих барв”.

Традиційно можна буде відвідати різноманітні безкоштовні майстер-класи. А шанувальники всього непізнаного матимуть нагоду взяти участь у веб-вікторині “Загадковий світ бібліотек”.


Поширити:

Залишити коментар:

коментар