Працівники військкоматів Кіровоградщини готові вирушити в зону АТО?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони України Валерію Гелетею направити в район проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях військових комісарів. Про це йдеться в розпорядженні глави держави №1041 / 2014-рп від 24 вересня. У документі зокрема зазначається, що на посади військових комісарів, які вивільняються, можуть призначатися військовослужбовці – учасники антитерористичної операції, які зазнали поранення, іншого ушкодження, але придатні за станом здоров’я для проходження військової служби.

Як повідомив кореспондентові Першої електронної заступник обласного військового комісара по зв’язках з громадськістю Олег Молчанов, на Кіровоградщині відповідне розпорядження готові виконати в будь який момент. Наразі військові чекають наказу від Генерального Штабу ЗСУ та, власне, механізму, за яким буде здійснюватися подібна ротація.

Кілька офіцерів, які раніше служили в місцевих військкоматах, вже зараз беруть участь в бойових діях у складі кіровоградських військових підрозділів – повідомив Олег Молчанов.

Обласний військовий комісар зараз перебуває у відпустці за сімейними обставинами.

Нагадаємо, Петро Порошенко ще на початку серпня висловлював свою думку з приводу того, що варто відправляти воєнкомів до зони АТО на «перевиховання».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар