У Компаніївці попрощалися з героєм АТО Олегом Габінетом (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Провести в останню путь земляка, уродженця с. Вільне П’ятихатського району Дніпропетровської області, який з 1990 року проживав у степовій Сасівці, танкіста Габінета Олега Миколайовича (1989 р. н.) зібралися на центральній площі селища сотні мешканців райцентру, представників територіальних громад Компаніївщини.

Життя героя, батька двох дітей трагічно обірвалось в селі Піски, під Донецьком, під час оборони місцевого аеропорту. Як стверджують очевидці, екіпаж танка, де навідником гармати служив Олег, згорів дощенту від прямого попадання снаряду.

Після траурного мітингу жалобна процесія вирушила до Сасівки, на малу Батьківщину героя, де він був похований на місцевому цвинтарі. Від батьківської домівки до останнього місця спочинку героя його проводжало чи не все село.

Під мелодію державного гімну України і залпи почесного салюту воїн-герой знайшов свій вічний спокій на рідній сасівській землі. Проходячи біля могили парадним строєм, останні воїнські почесті йому віддали бойові побратими.

22 – 23 вересня оголошені на Компаніївщині днями жалоби. На центральній площі селища, на адміністративних будинках – приспущені державні прапори із чорними траурними стрічками.

Слава герою!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар