Маршрут №6: Буде чи не буде?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Близько року у Кіровограді не діяв маршрут №6 (вулиця Героїв Сталінграда – Радгосп «Тюльпан»). Щойно маршрут було відновлено, як інший перевізник через суд домігся його скасування.

Мешканці міста неодноразово зверталися з проханням його поновити, і нинішній міській владі вдалося розв’язати цю проблему: управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради уклало з фізичною особою – підприємцем Віталієм Кобченком договір щодо тимчасового обслуговування маршруту №6. Перевізник при цьому погодився перевозити пасажирів за тарифом 2,5 гривні.

Однак це не сподобалося іншому перевізнику – ПП «Олікс», який звернувся до суду з вимогою визнати цей договір недійсним. 19 вересня нинішнього року суддею господарського суду Кіровоградської області Поліщук Г.Б. прийнято рішення, яким визнано недійсним зазначений договір та фактично позбавлено міську владу повноваження щодо організації забезпечення  перевезення пасажирів, а мешканців міста – можливості користування міським автобусним маршрутом №6.

Виконком міської ради вважає таке рішення суду незаконним і буде подавати апеляційну скаргу.

За матеріалами сайту КМР

Поширити:

Залишити коментар:

коментар