Людина з великим серцем

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Генерального директора ТОВ «Агродар ЛТД» Анатолія Дорофеєва знають і поважають не лише мешканці Олександрії, жителі району, але й Кіровоградщини. Заслужену повагу земляків Анатолій Юрійович здобув за те, що опікується краєм де народився. Він людина слова, бо завжди виконує обіцяне.

Надавати допомогу тим, хто її потребує успішний підприємець почав паралельно із розвитком свого бізнесу. Вже у 2003 році говорили, що Дорофеєв небайдужий і порядний, має чуйне серце. Бо кожен, хто до нього звертався міг переконатися у тому, що він реально допомагає. І робить це щиро. Так у багатьох з’явилася не лише надія, але й реальна допомога в різних сферах життя Олександрійщини. То зупинки в селах нові встановить, то солодощі для вихованців дошкільних закладів придбає, то районній лікарні посприяє .

Слід відзначити, що підтримка медичним закладам з боку мецената надається постійно. Вагомий вклад Анатолій Дорофеєв і його команда внесли у створення належних умов для надання якісних медичних послуг жителям краю. Дізнавшись про те, що лікарня потребує сучасного обладнання Анатолій Юрійович відразу ж відгукнувся і для закладу було придбано кардіограф та приладдя для утилізації використаних шприців. А ще, Олександрійська ЦРЛ отримала кондиціонери, бойлери, холодильники та зручні меблі. Завдяки ініціативі Анатолія Юрійовича і його однодумців було відремонтовано палати для ветеранів. А ще ФАПи і амбулаторії Олександрійського району отримують медичне приладдя та ліки.

Особливу увагу Анатолій Дорофеєв приділяє сільським школам і дитячим садочкам. Окрім ремонтних робіт у закладах району, як то у селі Куцеволівка Онуфрієвського району, встановлюються пластикові вікна, облаштовуються внутрішні туалети.

Щомісячно «Агродар ЛТД» виділяє необхідну кількість пального для шкільних автобусів сіл району: Дівоче Поле, Червона Кам’янка, Пролетарка, Протопопівка, Олександрівка. А ще, на 1 вересня щороку, всі діти пайщиків отримують шкільні набори та надається допомога в організації безкоштовного та якісного харчування школярів. Зокрема, в Червонокам’янській, Пролетарській, Цукрозаводській школах.

Завдячуючи Анатолію Юрійовичу встановлено комп’ютерний клас для учнів школи № 19 та надано допомогу на придбання шкільних меблів Олександрійській гімназії ім. Шевченка.

Анатолій Дорофеєв не може залишитись осторонь і такої, болючої для всіх українців справи, як підтримка бійців, що відстоюють соборність і незалежність країни. Однак, про це він воліє не говорити. Пояснює просто – у цей непростий час це обов’язок кожного громадянина-патріота.

На правах реклами

Поширити:

Залишити коментар:

коментар