Школярі Вільшанщини і “Братство десантників” збирали гроші для військових

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На шкільному майданчику Вільшанської загальноосвітньої школи відбувся благодійний ярмарок на підтримку українських військових, що перебувають в зоні АТО.

Завдяки місцевим волонтерам з громадської організації “Братство десантників”, Комітету солдатських матерів, вчителям, батькам та дітям захід перетворився на феєричне свято патріотизму: більшість учасників одягли вишиванки, скрізь майоріли державні прапори, прилавки ледь витримували таку кількість солодощів, фруктів, випічки, рукотворних виробів — вишитих картин, мережива, малюнків, в’язаних і плетених сувенірів. Продавали також і книги, іграшки, кімнатні квіти, вироби з солоного тіста та інше.

Був навіть павільйон, де за 25 копійок юні художники фарбами та маркерами прикрашали бажаючих візерунками в національних кольорах. Вихованці місцевої школи мистецтв “заробляли” грою на народних інструментах.

Під час ярмарку було зібрано 12 629 гривень, з яких 9 921 гривню вторгували діти. На ці кошти волонтери придбали бронежилети, які вже надіслали землякам-захисникам Вітчизни.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар