Стрілянина в кукурудзі. Житель Знам’янського району в тяжкому стані

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Тяжку травму живота внаслідок пострілу з вогнепальної зброї отримав 54-річний житель Знам’янського району. Його стан медичні працівники оцінюють, як стабільно тяжкий.

Як повідомили Першій електронній з СЗГ УМВС України в Кіровоградській області, 61-річний мешканець одного з сіл Знам’янського району разом із двома синами вирішили поживитися кукурудзою на чужому полі. Напружено працюючи, за годину троє чоловіків зібрали 11 мішків кукурудзи. От тільки біда – забрати врожай додому завадив охоронець підприємства, якому належав урожай. На місце конфлікту підтягнулися начальник служби охорони та власника збіжжя з рушницею в руках. Почалася сварка, яка переросла в справжню бійку. Сторони конфлікту намагалися відібрати один в одного рушницю. Пролунав постріл, в результаті якого 54-річний чоловік отримав важке вогнепальне поранення.

– За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження», – повідомив начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий. – За вчинені дії законом передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до двох років.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини пригоди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар