Народний депутат привітав кіровоградців з Днем міста

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Шановні кіровоградці!

Хочу привітати рідне місто Кіровоград з Днем народження. На важкі для України часи припало відзначення 260-річчя обласного центру. Проте свято залишається святом. Я хочу щиро подякувати всім, хто не тільки чесно виконував свої обов’язки на робочому місці, а й знаходив час і можливість допомогти українській армії. Такої потужної підтримки наших бійців, яка прийшла на фронт від кіровоградців, треба в Україні ще пошукати. Допомогу надають всі – від ветеранів Великої Вітчизняної до найменших дітей, які надсилають воїнам свої малюнки – обереги.

На свято завжди очікують приємних сюрпризів. Без сумніву, ми приготували кіровоградцям подарунки і сподіваюся, що вони стануть справжньою окрасою Кіровограда. Перш за все я маю на увазі наш красень – стадіон «Зірка» з реконструйованим легкоатлетичним ядром. Це дасть поштовх до розвитку легкої атлетики в місті та області. Хочу зазначити, що цей проект був реалізований за ініціативи та наполегливої праці президента ФК «Зірка» Максима Березкіна.

А сьогодні, 20 вересня, ми, як і обіцяли, урочисто відкриємо шахово–шашковий клуб у Ковалівському парку. Його з нетерпінням чекають не тільки прихильники найінтелектуальніших видів спорту, а й велика армія кіровоградських колекціонерів.

Бажаю кіровоградцям здоров’я, сімейного затишку та мирного неба над головою!

З повагою 
народний депутат України Станіслав Березкін

Поширити:

Залишити коментар:

коментар