Вільшанські актори мистецтвом підтримали українську армію (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У четвер, 18 серпня, вільшанські шанувальники театрального мистецтва мали можливість насолодитись прем’єрним показом двогодинної музичної вистави за мотивами твору Григорія Квітки-Основ’яненка “Шельменко-денщик” у постановці режисера Ольги Бень.

Виставу підготував один із найкращих любительських театральних колективів Кіровоградщини — народний аматорський театр Вільшанського РБК.

Театральна трупа вийшла на сцену з єдиною метою — підтримати Українське військо. У цьому артистам допомогли місцевы волонтери з ГО “Братство десантників” та Комітету солдатських матерів.

Актори виступають безкоштовно, вхід на виставу вільний. Але кожен глядач мав можливість надати благодійну допомогу Українському війську після вистави — підійшовши до намету з волонтерами, які співпрацюють з театральною трупою.

А після сьогоднышнього показу акторська труппа влаштує тур по населеним пунктам Вільшанського та сусідніх районів з такою ж благородною метою.

Народний аматорський театр дякує за фінансову підтримку народному депутату України Станіславу Березкіну, депутату Кіровоградської обласної ради Геннадію Іванову, а також голові Вільшанської районної держадміністрації Ярославу Кірову.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар