У юнацькій бібліотеці влаштували ярмарок на підтримку воїнів АТО (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 18 вересня, в бібліотеці ім. Бойченка пройшла акція на підтримку наших воїнів, які нині служать в зоні АТО, а також в честь вшанування пам’ятів героїв, полеглих за Україну.

«Взагалі планувався щорічний молодіжний фестиваль книги, – розповіла Першій електронній бібліотекар Олена. – Але сьогоднішній день оголошений Днем жалоби, тому всі розваги, інтелектуальні ігри та виступи на вулиці були скасовані. Адже День жалоби – це ще й день тиші».

На вулиці біля бібліотеки розмістили стенд з фотографіями героїв, які загинули в зоні АТО, виконуючи свій військовий і громадянський обов’язок по захисту України.

А в приміщенні бібліотеки на відвідувачів чекали чисельні майстер-класи, під час яких майстрині вчили всіх охочих виготовляти зі стрічок, паперу, серветок, тіста найрізноманітніші вироби – сувеніри, картини, листівки, віночки та різні прикраси в українському стилі. А ще учасники акції мали змогу зробити патріотичний боді-арт та поласувати солодкими смаколиками.

Для дітей чи не найцікавішим заняттям виявилося приміряння справжніх бронелижету і каски, а також виготовлення листівок для військових.

Варто відмітити, що під час ярмарки небайдужі кіровоградці наповнювали купюрами благодійну скриньку ГО «Армія СОС», адже ці кошти будуть направлені на допомогу армії. А колектив бібліотеки зібрав для воїнів АТО продовольчі товари, засоби особистої гігієни, побутову хімію. Все це передали волонтерам, а ті – відвезуть солдатам.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар