Міліціонери відновили спортивний майданчик у Новоукраїнці

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Працівники Новоукраїнського районного відділу міліції, на чолі з начальником сектору кадрового забезпечення Новоукраїнського РВ УМВС України в області майором міліції Юрієм Яндульським відновили наявні спортивні знаряддя, та встановили ряд нових турніків-брусів на спортивному майданчику центрального стаіону.

І весь стадіон, і спортивний майданчик, розташовані навпроти ЗШ №6, без перебільшенням можна назвати улюбленими місцями проведення дозвілля багатьох новоукраїнців. Тут із задоволенням займаються спортом як діти, молодь, так і старше покоління.

А ще працівниками райвідділу міліції тут постійно проводяться заняття зі службової та фізичної підготовки. Та з часом, все виходить з ладу, не стали виключенням і спортивні снаряди (знаряддя).

На оновленому майданчику, за ініціативи керівництва райвідділу та міської ради провели змагання зі «Стріт-воркаут» серед молоді та учнів шкіл міста. Юнаки змагалися в підтягуванні на перекладині, згинанні і розгинанні рук в упорі на брусах та фрістайлі. Правоохоронці потурбувалися і про нагородження переможців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар