На Кіровоградщині тривають тренінги «Школи здоров’я» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Серія тренінгів у рамках програми «Школа здоров’я» пройде цієї осені у кількох районах Кіровоградщини за підтримки народного депутата України Станіслава Березкіна. На один із них, що проходив у селі Созонівна Кіровоградського району, він завітав особисто.

Вітаючи учасників тренінгу, – а це були переважно жінки, – Станіслав Березкін подякував їм за те, що у свій вихідний день знайшли час, щоб дізнатися більше про здоров’я як найважливішу частину благополуччя кожної родини.

«Ваша важлива місія – донести інформацію про те, як зберегти здоров’я жінок, як піклуватися про майбутнє покоління, як виростити морально та фізично здорових дітей. Для цього й потрібні подібні тренінги», – сказав народний депутат.

З якого віку можна народжувати? Скільки треба мати дітей? Яких інтервалів дотримуватись поміж пологами? Як практикувати здорову по відношенню до себе та майбутнього покоління поведінку?

Саме ці питання і запропонували обговорити під час зустрічі такі досвідчені тренери, як педагог із багаторічними стажем, керівник школи «Хочемо бути щасливими батьками» Світлана Мороз та тренер програми «Здоров’я жінок України»Ольга Гріднєва.

Дискусія, спілкування, пошук вірних рішень дозволили усім, хто зібрався в гостинному приміщенні дитячого садка, дійти згоди про необхідність корекції репродуктивного здоров’я та проведення соціальної профілактики силами і вчителів, і вихователів, і соціальних працівників.

Наступний тренінг відбудеться у місті Новоукраїнка. Хочете взяти участь? Телефонуйте: 050-321-39-19 (Вікторія) та 066-328-40-48 (Жанна).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар