У 2-річної Аріни 62% опіків. Потрібна допомога!

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Маленька Аріна Унгул потрапила до лікарні зі страшними опіками кілька днів тому. Зі Знам’янки її привезли до реанімації Кіровоградської дитячої обласної лікарні, де лікарі поставили діагноз – 62% опіків. Дівчинці 2 роки і 4 місяці. Батьки просять допомогти врятувати дитину.

«Бойлера у нас вдома немає, тому доводитьсь гріти воду на плиті, – розповідає мама дівчинки Анастасія. – Того вечора я нагріла воду, щоб покупати Арінку перед сном, віднесла відро до ванної кімнати, а двері не закрила. Я обернулась, побачила, що дитина вже біля відра. Я тільки встигла крикнути «Доця!», як вона упала у відро з кип’ятком».

Дитині відразу ж зробили операцію з пересадки шкіри, яка зменшила кількість обпеченої шкіри до 47%. Лікарі кажуть, що надія на відновлення є, але потрібно вчасно купувати ліки і робити процедури.

Суму батькам не називають, адже план лікування може змінюватись у залежності від реакції дитини на різні препарати. Проте лікарі готують батьків до того, що під час реабілітації у опіковому відділенні Кіровоградської обласної лікарні (куди Аріну переведуть, ймовірно, через днів три-чотири), потрібно буде купувати доровартісні антибіотики та препарати. На це потрібні десятки тисяч гривень.

Лікарі кажуть батькам, що їх дитина сильна. Аріна тримається за життя своїми маленькими ручками скільки є сил, але їй потрібна наша допомога.

На перший час ліки для Аріни передасть Вікторія (мама Поліни Коропенко). Жінка нещодавно просила допомоги на лікування своєї дитини, яка також обпеклась: «У нас лишилось трохи ліків і донори. Ми з чоловіком хочемо допомогти родині дівчинки, адже знаємо як тяжко дивитись на те, як страждає власна дитина. Дякуючи Богу і добрим людям, які нам допомагали, наша Полінка вже майже видужала. Тепер ми хочемо допомогти, як свого часу допомагали нам. Ліків не багато, але в такій ситуації будь-яка допомога важлива».

Але цих ліків мізерно мало. Батьки просять усіх небайдужих допомогти врятувати маленьке життя.

Номер телефону мами Аріни Анастасії 050 066 20 95

Номер картки:
Унгул Анастасія Вікторівна
4188 3711 8486 3620
(Райфайзен Банк Аваль)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар