«Акцію» з вилучення майна у боржників за тепло провело ДП «Кіровоградтепло»

10 жовтня 2013 року працівниками ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» спільно із органами ДВС провели рейд по боржникам підприємства для стягнення існуючої заборгованості за надані послуги із централізованого теплопостачання.

Про це повідомляється на сайті ДП «Кіровоградтепло».

Примусове стягнення заборгованості стосувалося споживачів, які добровільно, у встановлений законодавством термін, не виконали рішення суду щодо погашення заборгованості за послуги з теплопостачання.

Зокрема, у юридичної особи, сума боргу якого складає 25319,73 грн., було описано всю офісну техніку і меблі.
Боржнику надано 5 днів для погашення існуючої заборгованості, в іншому випадку майно буде вилучене та передане на примусову реалізацію для погашення заборгованості перед ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА».

За адресами проживання інших боржників підприємства було встановлено їх місце роботи, матеріальний стан та оцінено платоспроможність. Одним споживачем було частково погашено існуючу заборгованість шляхом внесення коштів до виїзної каси підприємства. Органами ДВС було зобов’язано даного боржника в недільний термін погасити заборгованість в повному обсязі.

У випадку непогашення зазначеними боржниками ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» існуючої заборгованості, у них буде вилучене все майно і передане на примусову реалізацію.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар