Кіровоградщина розшукує зниклих бійців! (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Тривають пошуки військових з Кіровоградщини, які зникли в зоні проведення антитерористичної операції.

Рідні та близькі розшукують Романова Федора Анатолійовича (1983 р.н., м. Кіровоград). Служив у зоні АТО в складі Вч А1302. Бойові товариші називали його Док. Медпрацівник. Останній раз був на звязку 20 серпня, коли знаходився в Донецькій обл. Попередив про відсутність звязку деякий час. З того часу про нього нічого не відомо.

Хто має інформацію про Федора Романова, прохання звертатися по телефону 095-49-61-651 або в редакцію Першої електронної газети.

Розшукується боєць Кіровоградського 3-го полку спеціального призначення Карпа Тарас Степанович (1989 р.н.).  29 липня він був відправлений на завдання в район Сніжного Донецької області. Поблизу села Латишево його загін потрапив у засідку. Врятуватися вдалося лише чотирьом бійцям. Про долю своїх бойових побратимів вони нічого не знають.

Усіх, хто володіє інформацією про Тараса Карпу, просими телефонувати його дружині Марині за номером 095-93-85-026 або повідомляти до редакції Першої електронної газети.

Розшукується Гришин Сергій Миколайович (1984 р.н.) з 3-го полку СпП.  Його група виїхала на завдання і потрапила в засідку під Сніжним (Донецька область). Зв’язок з ним обірвався 29 липня 2014 року.

Якщо у вас є інформація про Сергія Гришина, повідомляйте її до редакції Першої електронної газети.

Розшукується Плетінко Олександр Олександрович (1994 р.н.) кіровоградець, який несе службу у 1-му батальйоні 93-ї бригади   зенітно-ракетних військ (військова частина А-1302, смт. Черкаське, Дніпропетровська область). Олександр зник  в районі м. Сніжного Донецької області. Ймовірно знаходиться в полоні в районі Сніжного.

Якщо у вас є інформація про Олександра Плетінко, повідомляйте її за телефоном 098-84-48-561  або до редакції Першої електронної газети.

Романов Федір
Карпа Тарас

Гришин Сергій
Поширити:

Залишити коментар:

коментар