Кіровоградом промчав патріотичний автопробіг (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 6 вересня, вулицями міста Кіровограда проїхали десятки машин з національними прапорами – відбувся благодійний автопробіг, який вже став традиційним явищем для обласного центру.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, таку акцію на підтримку українських військових вирішила провести ініціативна група кіровоградських автолюбителів спільно з волонтерською організацією «Армія SOS».

Стартував автопробіг від магазину «Епіцентр», де близько 11 год. зібралося більше двох десятків автомобілів та декілька мотоциклів, прикрашених українськими прапорами. Зареєструвавшись для пробігу і зробивши благодійний внесок у розмірі 50 грн., учасники сіли за кермо почали шалене дійство.

Колона з патріотичних автомобілів (як дороговартісних іномарок, так і звичайний «Жигулів»), вирушила через усе місто. Водії весь час сигналили до перехожих, а їхні пасажири викрикували «Слава Україні!». Як не дивно, та майже всі, хто траплявся на шляху автомобілістів, без вагань вигукували у відповідь «Героям Слава!». Діти ж захоплено вітали «галасливі» і яскраві машини, махаючи їм руками.

Після того, як автопробіг перетнув усе місто, від вул. Жадова до Аеропорту, почалася ще одна акція – збирання коштів на підтримку армії на площі Героїв Майдану. Акція триватиме до 16.00 год.

Зібрані гроші підуть на потреби 3-го полку спецпризначення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар