Діти з особливими потребами отримали благословення на новий навчальний рік (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В храмі Преподобного Афанасія Афонського духівник організації «Серце матері», протоієрей Сергій Ткаченко, благословив дітей до школи. 

Їхні мами і тата, бабусі й дідусі схилившись перед Господом, молились за Боже благословіння, поміч і покров дітей у новому навчальному році. А потім кожен із дітей підходив за окремим благословінням та отримував у подарунок невеличкі іконки святих, які допомагають у навчанні.

В храмі діти та батьки мали змогу прикластись до святих ікон Святого Миколая та приподобного Тіліана, просили у молитвах у святих здоров’я для своїх дітей, миру на землі. По закінченню молебня, діти куштували смачненькі солодощі від “Православної просвіти” на території храму. Вже традиційно понад п’ять років з духовником нашої організації Сергієм Ткаченко ми їздили за благословінням до Лебединського монастиря, що на Черкащині, але цей раз ми отримали благословіння в чудовому храмі Афанасія Афонського.

Також відбувся конкурс кулінарів–прихожан, де усі діти та дорослі куштували смачну випічку та тістечка, а потім визначали найсмачніший пиріг. Переможцями були всі і також усі отримали від отця Сергія подарунки. Наприкінці невеличкого свята, наші діти отримали канцелярське приладдя від Кіровоградского міського центру “Соціальної служби сім’ї та молоді” та від нашого доброго друга отця Євгенія Жабковського, та подарунки від друзів з Ісландії.

Організатори акції зробили все, щоб цей день запам’ятався присутнім та подарував сил, приємних емоцій та наснаги на весь навчальний рік.

Шукрута Людмила, Громадська організація “Серце матері”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар