У Кіровограді відкрилася виставка львівської студентки

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

3 вересня у Малій Галереї Кіровоградського обласного художнього музею відкрито персональну виставку «Пори року» студентки Львівської Національної академії мистецтв Юлії Степанок.

На персональній виставці «Пори року» Юлії Степанок експонуються 14 творів образотворчого мистецтва, які були створені протягом 2-х років.

В експозиції представлено п’ять робіт із циклу «Пори року» (2013), серію робіт «Абстракція» (2013), живописні полотна «Пасхальний натюрморт» (2013), «Техногенне Місто» (2013), «Захід сонця»» (2013), «Пробудження» (2013) та «Час» (2012).

ДОВІДКА: Степанок Юлія Володимирівна народилася 13 листопада 1994 році на Хмельничинні в сім’ї військовослужбовця. З 1999 року проживає в м. Кіровограді. У 2011 році закінчила Комунальний заклад «Навчально – виховне об’єднання – Спеціалізований загальноосвітній навчальний заклад школа І ступенів «Гармонія» – гімназія імені Тараса Шевченка – центр позашкільного виховання «Контакт». Після закінчення гімназії рік навчалася на факультеті гуманітарних наук Національного університету «Києво-Могилянська академія», але потяг до творчого самовираження узяв верх і вже з 2013 року Юля – студентка Львівської Національної академії мистецтв (факультет «Історії та теорії мистецтв»). З 8 років художниця бере участь в акціях, конкурсах та чисельних виставках.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар