Кіровоградці зустріли спецпризначенців, які були в оточенні в Іловайську (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 3 вересня, майже тисяча мешканців і гостей Кіровограда з квітами, прапорами, стрічками та цукерками зібралися на площі Героїв Майдану, щоб зустріти бійців 3-го полку спецпризначення, які побували в котлі під Іловайськом.

Цього разу до Кіровограда прибуло 8 бійців. Хлопці вийшли з оточення, отримавши численні поранення, але їхній бойовий дух від того не впав.

Вони взагалі не очікували, що їх зустрічатимуть такою великою громадою – зі щирими вітаннями, десятками прапорів, патріотичними вигуками, оваціями і сльозами радості на очах.

Як розповів боєць Сергій, обстановка в Іловайську не просто напружена, а критична. «Було страшно. Дуже страшно. Але ми не боїмося москалів!», – усміхаючись, сказав Сергій.

Його бойовий побратим Олександр запевнив, що після короткого перепочинку всі бійці знову поїдуть в зону АТО – захищати Батьківщину. «А наступного разу ми повернемося з перемогою! Лише з перемогою!», – упевнено стверджує Сашко. До речі, на нього вдома чекає вагітна дружина, яка от-от подарує герою щастя батьківства.

Розчулені такою бурхливою зустріччю від кіровоградців, герої АТО подякували усім присутнім за щирість і віру в українську армію й поїхали на лікування до госпіталю.

Світлана Томашевська. Фото автора.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар