Обласний художній музей приймає роботи на здобуття премії ім. Осмьоркіна

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Оголошено конкурс на здобуття обласної премії імені Осмьоркіна, яка присуджується за досягнення визначних успіхів в образотворчому мистецтві та створення яскравих мистецьких доробків (живопис, графіка, скульптура, монументальне, театрально-декораційне), вагомі мистецтвознавчі або історичні дослідження розвитку образотворчого мистецтва Кіровоградщини, пропаганду та утвердження досягнень художників нашого краю.

На здобуття премії висуваються завершені твори професійних художників, мистецтвознавців, істориків, краєзнавців, педагогів образотворчого мистецтва, що пройшли фахове випробування (участь у всеукраїнських виставках, розгляд художньою радою та інше) та отримали громадське визнання.

Премія встановлюється у трьох номінаціях: “Національна традиція”; “Новітні спрямування”; “Мистецтвознавство та історія мистецтв”.

Твори, висунуті на здобуття премії у 2014 році, приймаються журі обласної премії в галузі образотворчого мистецтва та мистецтвознавства імені Олександра Осмьоркіна до 15 жовтня 2014 року.

Більш докладну інформацію про умови участі в конкурсі та матеріали, що подаються при висуненні творів на здобуття обласної премії, можна отримати в секретаря журі Кімнатного Анатолія Дмитровича, за адресою: Кіровоградський обласний художній музей, вул. Велика Перспективна, 60, м. Кіровоград, контактний телефон (0522) 22-36-98.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар