Кіровоград: відходять у вічність Герої АТО (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Жителі Кіровоградщини вкотре попрощалися з героями-земляками, які віддали свої життя, захищаючи незалежну Україну, життя, спокій і майбутнє своїх рідних, близьких, всього українського народу.

На Театральній площі зібралися сотні кіровоградців, щоб провести в останню путь трьох бійців військової частини – польова пошта В 2336, які загинули в зоні АТО: розвідника-кулеметника Вербового Максима Вікторовича (1991 р.н., з Бобринецького району) і розвідника Панкова Лева Миколайовича (1991 р.н, з Малої Виски) та водія автомобільного відділення спеціальних машин роти забезпечення Рябого Дмитра Володимировича (1992 р.н., з Добровеличківки).

Молоді хлопці з самого дитинства мріяли стати військовими, щоб захищати свою родину і свою Батьківщину. Їхня мрія збулася. На жаль, вони стали Героями в дуже молодому віці.

Свої співчуття рідним і близьким загиблих висловили на панахиді голова обласної державної адміністрації Олександр Петік і голова обласної ради Олександр Чорноіваненко.

«Кажуть, що Герої не вмирають. На жаль, це не так, – зазначив, прощаючись з бойовими побратимами, тимчасово виконуючий обов’язки заступника командира військової частини по роботі з особовим складом майор Андрій Неживий. – Вони першими віддають свої життя за те, щоб інші жили!».

Максим Вербовий
Лев Панков
Рябий Дмитро

Поширити:

Залишити коментар:

коментар