Мешканці області активно розраховуються за послуги ЖКГ

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У липні 2014р. населенню області нараховано за житлово-комунальні послуги 26,5 млн.грн., що на 25,7% більше порівняно з липнем 2013р.

Рівень оплати населенням житлово-комунальних послуг за липень, включаючи погашення боргів попередніх періодів, вищий за 100%. Найвищий рівень оплати відзначався у Долинському, Олександрівському, Кіровоградському, Світловодському, Новомиргородському та Бобринецькому районах.

Заборгованість населення за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 53,1 млн. грн., з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 32,1 млн. грн., централізоване водопостачання та водовідведення – 19,2 млн. грн., вивезення побутових відходів – 0,9 млн. грн.

За газопостачання населенням області оплачено нараховані до сплати суми у поточному періоді, частково погашено борг попередніх періодів та проведено попередню оплату послуг, за рахунок чого утворилася дебіторська заборгованість у сумі 3,8 млн.грн.

У липні 2014р. населенням області сплачено за спожиту електроенергію 18,3 млн.грн., що на 5,8% більше порівняно з відповідним місяцем 2013р.

ГУ статистики в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар